Matras

Kwaliteit is niet alleen belangrijk aan de buitenkant maar ook binnen. Een goede nachtrust draagt bij aan een fijne vakantie. Wij begrijpen dat u op vakantie net zo goed wilt slapen als thuis. Uit onderzoek is gebleken dat het matras het belangrijkste is aan het comfort van het slapen. Onze tenttrailers hebben daarom een stevige, goed verntilerende bodem met daarop een matras van zeer hoge kwaliteit.

Outrex start met een premium matras gemaakt van Pantera HR 52 schuim. Hierin kunt u kiezen of u hard of zacht wilt liggen. Het matras is 15 cm dik.

Het tweede matras is de Excellent. Dit is het premium matras voorzien van een GEL-VISCO traagschuim toplaag. Deze toplaag is 3,5 cm dik en een ademend traagschuim.  Extra kosten voor dit matras zijn €226,-.

Beide matrassen zijn voorzien van anti-allergisch dubbeldoekstijk. Dit is verkoelend en extra duurzaam.

Voordeel van de matrassen is dat u in het 2-persoons matras per kant aan kunt geven wat uw eigen wensen zijn. Ligt u liever wat zachter dan uw partner is dat geen enkel probleem. Verder zijn de matrassen standaard 2.10 lang en 1.60 breed. Voldoende ruimte dus, ook voor wat langere mensen.